fbpx

ŘEZNICTVÍ

Už máte svého řezníka?

Řeznictví nabízí různé druhy mas českých chovatelů vhodných pro běžnou kuchyňskou úpravu.

Dále vyzrálá masa vhodná pro přípravu steaků a na grilování, francouzkou drůbež, zvěřinu i mleté maso na tatarský biftek.

Na přání Vám maso kuchyňsky připravíme, naložíme a zavakuujeme.

ČERSTVÉ MASO A TRADIČNÍ ŘEZNICKÁ VÝROBA na Dobříši

Historie prodejny a výrobny

Řeznictví, které bylo vybaveno pouze nejzákladnějším zařízením pro prodej masa a uzenin, jsme koupili od původního vlastníka v r. 1997. Od té doby prošlo dvěma rekonstrukcemi. V současné době je výrobna vybavena technologií plně dostačující pro tradiční výrobu bez nutnosti složitých technologických celků.

Srdcem výrobny je automatická udírna, která využívá technologii uzení tekutým kouřem, který neobsahuje dehty a díky stálému složení dává zařízení jistotu stálé kvality výrobků. Celý provoz je samozřejmě pod veterinárním dohledem, má zpracovánu dokumentaci pro kontrolu hygieny výroby (HACCP) a je vybaven automatickým zařízením pro stálou kontrolu teploty ve všech prostorech.

I sama prodejna prošla několika zásadními proměnami a dnes nabízí zákazníkům veškerý komfort při nákupu čerstvého masa, našich uzených výrobků i zabijačkových specialit. Zákazníkům poskytujeme produkty nejvyšší kvality jako je vyzrálé maso Jižní Ameriky, francouzská drůbež, telecí kýta, jelení kýta nebo čerstvě mleté maso přímo v prodejně.

Vepřové hody

Každý rok na jaře pro naše zákazníky pořádáme Josefské zabijačkové hody, kde můžete ochutnat ,,domácí“ zabijačkové výrobky jako jsou tlačenky, jitrnice, jelita, prejt, sulc, škvarky a v neposlední řadě prdelačku nebo teplý ovar.

Masna Josef Bedřich s.r.o., Dobříš
tel.: 318 521 558

Otevírací doba:
Pondělí – pátek 6 – 18 hodin
Sobota 6.30 – 12 hodin