fbpx

Řeznictví

Už máte svého řezníka?

V našem řeznictví nabízíme různé druhy mas od českých chovatelů, vhodných pro běžnou kuchyňskou úpravu, naše uzenářské výrobky a zabijačkové speciality. Dále vyzrálá masa (například z Jižní Ameriky) vhodná pro přípravu steaků a na grilování, francouzskou drůbež, telecí kýtu, zvěřinu i čerstvě mleté maso. Na přání Vám maso kuchyňsky připravíme, naložíme a zavakuujeme.

Naše klobásky

Srdcem výrobny je automatická udírna, která využívá technologii uzení tekutým kouřem, který neobsahuje dehty a dává jistotu stálé kvality výrobků.

Uzené prodáváme i na Vepřových Hodech
Výroba klobás

Řeznictví Josef Bedřich s.r.o., Dobříš
tel.: 318 521 558

Otevírací doba:
Pondělí – Pátek 6 – 18 hodin
Sobota 6.30 – 12 hodin